неведомая ёбаная хуйня в голосеево



чего это может быть? для дота хлипковато. похоже на сарай подземный. но для сарая очень круто.
оно было тут еще в начале 80х - играли тут в хвутбол




Гидке болото з отруєними випарами i сюрреалiстичними мiражами. В центрi болота стоїть вдало вкомпонований в пейзаж храм Аполона. Храм представляє собою древнєгречеський дорiчеський ордер з капiтелями, пропiлеями i всею положеною поєбенню, тiки зроблений, на вiдмiну вiд грецького, з дерева, росiйським способом “в лапу”. Знизу храм Аполона опирається на двi гидкi, жовтi i бруднi курячi лапи.

один из входов через который можно пролезть - с противоположной стороны



Сюрреалістичні нутрощі котєльної, в якій, однак, затишно приваблюють погляд хазяйські полиці з кансєрвами, соліннями, маринадами, крупами, милом, макаронами та іншими необхідними при фінансовій кризі і громадянській війні речами.

так он выглядит изнутри



Далі за столом — подерті двері, на яких де по де нашкрябані сакральні заклинання і містичні побажання, здебільше непристойного характера, а також назви футбольних команд, рок-груп і інші невідомі слова іншомовного походження. Краще за все нам видно слово “Nirvana”, яке по діагоналі перетинає двері, літерою “а” упираючись в коротке, але сильне як постріл слово “fuck”.



У кутку таємниче виблискує імпортна (і, вочевидь, поцуплена) сантєхніка з нєржавєйки, схожа на лицарський обладунок.



В центрі, біля манометрів і кранів невідомого призначення, розташований убогий стіл з кришкою з блакитної пластмаси і дістрофічними залізними ніжками.

второй вход



труба вентиляции



викемопие


http://wikimapia.org/#lat=50.3764213&lon=30.4912072&z=18&l=1&ifr=1&m=b


-----
все фотки >>>

Комментарии

Популярные сообщения